Opleidingen

LINKS VAN OPLEIDINGEN EN BEROEPSVERENIGINGEN

breed logo ZKM-netwerk
Pien van den Boorn is lid van het “ZON” (ZKM-netwerk Oost-Nederland), een groep van zo’n twaalf gecertificeerde ZKM-consultants in haar landsdeel. Ook is zij
aangesloten bij het netwerk Startpagina Beelddenken.

De postacademische opleiding om volwassenen te coachen met een ZKM heeft zij gevolgd bij de ZKM Opleiding W & Z te Nijmegen.

De toenmalige opleiding om kinderen en adolescenten met een ZKM te begeleiden, heeft zij gevolgd op het Seminarium voor Orthopedagogiek te Utrecht, verbonden aan de Hogeschool Utrecht.

De opleiding om kinderen te begeleiden in Focussing volgde zij in Breda bij René Veugelers. Bij Marion van den Boogaard in Nijmegen volgde zij de cursus Focussen voor volwassenen.

In 1997 volgde zij de opleiding bij Ronald Davis, auteur van het boek ‘De gave van dyslexie; waarom zelfs heel slimme mensen soms niet kunnen lezen en hoe ze het kunnen leren’.

Diep in de vorige eeuw (1971) behaalde zij de akte M.O.- Aardrijkskunde tot eerstegraads docent V.O. aan het toenmalige Nutsseminarium voor Pedagogiek, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In 1991 voltooide zij de tweejarige opleiding voor Remedial Teacher V.O. aan de toenmalige Pedagogisch Technische Hogeschool Nederland te Utrecht (voorloper van de Hogeschool Utrecht).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *